Fysioakustinen hoito tepsii mieleen ja kehoon

Seinäjoen Fysioakustinen Hoito tarjoaa mielen ja kehon hoitoa fysioakustisen tuolin avulla.

Erilaisilla äänitaajuuksilla pystytään vaikuttamaan kehon osiin kohdentavasti. Tällöin ensimmäisenä tulee fyysinen reaktio, ja sitä seuraa mielen tason reaktio.

Voit hyödyntää palveluamme yksittäisenä rentoutuksena tai pitempänä hoitojaksona. Tuolissa istuminen tai makaaminen lempeää musiikkia kuunnellen on erittäin miellyttävä kokemus.

Laajasti käytetty hoitomuoto

Fysioakustista hoitoa käytetään jo laajalti Suomessa ja useissa muissa maissa työterveydenhoidossa, urheilulääketieteessä ja –valmennuksessa, biofeedback-terapiassa, psykoterapiassa sekä vanhus- ja vammaiskuntoutuksessa.

Fysioakustinen hoito sopii esimerkiksi seuraaviin ongelmiin:

Tuolilla voidaan hoitaa myös kipua joka ei kestä fyysistä koskettamista. Lisäksi hoito sopii mielen ja kehon virkistykseen. FA-hoidon välittömin vaikutus onkin rentouttava. Mielen jälkeen rentoutuu keho. Tai toisin päin.

Lue lisää

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Rakennamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen hoitosuunnitelman. Sinulla on mahdollisuus yksittäisiin, rentouttaviin hoitoihin tai intensiivisempään yksilötyöskentelyyn.

Erityisesti kroonisempiin vaivoihin soveltuvat intervallimaisesti toistuvat hoitosarjat. Mitä pitkällisempi vaiva, sen todennäköisemmin siihen päästään pureutumaan vasta käyntien edetessä.

Lue lisää

Tuoli hoitaa hellästi

Fysioakustinen menetelmä on yksi sovellutus vibroakustisesta terapiasta. Se perustuu yksinkertaisen siniäänen käyttööän. Siniääni on puhdasta ääntä, joka värähtelee tietyllä taajuudella. Hoidossa käytetty äänentaajuus on 20-100 hertsiä.

Tuolin sisään asennetut kaiuttimet päästävät istujaan ennalta määriteltyä, matalataajuista äänivärähtelyä. Äänivärähtelyt aiheuttavat kehossa vastavärähtelyn eli keho resonoi stimuloivaan ääniaaltoon. Muuttamalla hertsitaajuuksia voidaan vaikuttaa eri lihasryhmiin tai kehon alueisiin. Jokaista kaiutinta pystytään säätämään erikseen, näin mahdollistetaan hoidon kohdistaminen halutuille alueille tarkemmin.

Vibroakustinen terapia on hoitomuotona erittäin hellä. Ääni ”hieroo” kivuliaitakin lihasjännitystiloja täysin tuskattomasti.

Lue lisää

Fysioakustinen terapia aktivoi ja rentouttaa

Erityisesti hoidosta hyötyvät fysiologisia ja psyykkisiä oireita omaavat henkilöt ja ihmiset, joilla on vaikeuksia rentoutua. Yksi tälläinen ryhmä ovat fibromyalgiaa sairastavat henkilöt. Fysioakustiseen hoitoon pääsee nyt myös suoraan ilman erillistä lääkärin lähetettä.

Fysioakustinen terapia vaikuttaa koko hermoston toimintaan

Useat tutkimukset osoittavat, että oikein valitulla värähtelytaajuudella on kiputiloja lievittävä ja aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava vaikutus. Fysioakustinen hoito on tehokasta ja luonnonmukaista, jolloin myös sivuoireiden mahdollisuus on häviävän pieni.

Lue lisää

Hinnasto

Fysioakustinen hoito 48€
Hoitosarja 5 käyntiä 224€

Pidemmissä hoitosarjoissa laskutamme käynnit 5 käynnin välein / sopimuksen mukaan.

Hoitopaketit:
Voimme tehdä suosituksen hoitopaketista asiakkaan oirekuvan perusteella. Esimerkiksi unettomuudesta kärsivän asiakkaan kanssa voimme suunnitella hoito-ohjelman niin että fa-hoidossa käydään ensiksi kerran viikossa 5 viikon ajan, jonka jälkeen kerran kahdessa viikossa toiset 5 kertaa. Näitä suunniteltuja paketteja muokkaamme niin että käyntejä tarvittaessa tiivistetään tai harvennetaan.

Hoitopaketteihin sisältyy useampia fysioakustisia hoitokäyntejä. Pakettiasiakkaiden on mahdollista käydä tuolilla myös omatoimisesti kun sopivat ohjelmat on ensin löydetty ja tuolin käyttöön opastettu. Omatoimisissa käynneissä on oma hinnastonsa joka katsotaan vastaanotolla erikseen.

  • Fysioakustinen hoito ei sovellu tai sitä ei suositella jos on jokin seuraavista:
  • - akuutissa tulehdustilassa
  • - akuutissa välilevynpullistumassa
  • - jos on sydämentahdistin
  • - tromboosi
  • - angina pectoris
  • - olet raskauden ensimmäisellä kolmanneksella

Lue lisää

Ajanvaraus

Ajanvarauksessa palvelee hoitopalvelukeskus Sinfonian ajanvaraus.

Puhelimitse arkisin klo 9–19:
064 141 204

Sähköpostitiedustelut:
info(at)sinfoniaoy.fi

Lue lisää

Seinäjoen Fysioakustinen hoito

Seinäjoen Fysioakustinen hoito on osa Seinäjoen Laserhoito Oy:tä.
Y-tunnus: 2498031-4

Ville Köykkä / Vibrac-hoitaja, lähihoitaja / p. 044 2592 677
Miia Tupila / lähihoitaja, kosmetologi
Jyri Peuranen / toimitusjohtaja / p. 0400 913 892

Hoitopalvelukeskus Sinfonia
Valtionkatu 1 C 4.krs., 60100 SEINÄJOKI
(Seinäjoen Matkakeskus / rautatieasema)
www.sinfoniaoy.fi